فناوری تشخیص حریق این روزها در حال توسعه است و به شکل هوشمند عمل میکند. نصب سیستم اطفا حریق یک راه حل مطمئن برای حفظ ایمنی همه جانبه افراد، محصولات و محیط کار و زندگی هستند. به همین دلیل از این سیستم باید در هتلها، بیمارستانها، درمانگاهها، فروشگاهها، ساختمانهای مسکونی، مراکز اداری و تجاری استفاده کرد. اما نصب این سیستم کابل نسوز و مخصوص خود (کابل اعلام حریق) نیاز دارد که در ادامه قصد داریم شما را با مشخصات یک کابل اعلام حریق مورد تایید آتش نشانی آشنا کنیم.
آشنایی با سیستم اعلام حریق
سیستم اعلام حریق یا سامانه تشخیص حریق یک سیستم پیشبینیکننده آتشسوزی است تا از بروز حادثه جلوگیری کند. این سیستم از سه بخش تشکیل شده است که عبارتند از:
وقتی در یک ساختمان سیستم اعلام حریق نصب شده باشد، ساکنین ساختمان اطلاعات مربوط به آتشسوزی را قبل از وقوع حادثه دریافت میکنند. این سیستم به سیستم اطفاء حریق و سیستم صوت ساختمان متصل میشود تا بتواند در مواقع بروز علائم آتشسوزی، ساکنین را آگاه کند. از سوی دیگر اتصال به سیستم اطفاء حریق نیز به کنترل و یا خاموش کردن آتش کمک زیادی میکند.
تائیدیه آتش نشانی چیست؟
ساختمانهای چند طبقه به تایید آتشنشانی نیاز دارند که تضمین میکند ساکنین ساختمان در برابر آتشسوزی ایمن هستند و ساختمان مطابق با استانداردهای لازم در برابر آتشسوزی ایجاد شده است. این تایید را باید از سازمان آتشنشانی دریافت کنید که از شرایط مطلوب ایمنی ساختمان در برابر حادثه آتشسوزی حکایت دارد.
داشتن این تاییدیه به ساکنین، مالکین و مدیران ساختمان حس امنیت میدهد. از سوی دیگر ارتقاء سطح ایمنی جانی و مالی آنها را نیز به همراه دارد.
از جمله دلایلی که باعث میشود تا همه ساختمانهای چند طبقه به تاییدیه آتشنشانی نیاز داشته باشند باید به موارد زیر اشاره کنیم:
- کاهش خطر آتش سوزی به دلیل برآورده شدن الزامات ایمنی و نصب کابل اعلام حریق مورد تایید آتش نشانی
- حفاظت از جان ساکنین ساختمان در صورت بروز آتشسوزی
- ایجاد محیط امن و آرام برای زندگی ساکنین
-
مراحل دریافت تائیدیه آتش نشانی برای سیم و کابل
هر ساختمان چند طبقه اعم از مسکونی، اداری و تجاری به این تاییدیه نیاز دارد. اما برای دریافت آن باید مراحل زیر را پشت سر بگذارید:
- تشکیل پرونده در سازمان آتشنشانی: در ابتدا باید نقشههای معماری و تاسیسات ساختمان را به این سازمان تحویل دهید تا مرحله تشکیل پرونده به طور کامل انجام شود.
- اجرای سیستم اعلام و اطفاء حریق: در قدم بعدی باید سیستم اطفا و اعلام حریق را در ساختمان اجرا کنید.
- بازرسی ساختمان: در سومین مرحله کارشناسان آتشنشانی از ساختمان بازدید میکنند و در صورتی که استانداردهای لازم برای اجرای سیستم اعلام و اطفاء حریق انجام شده باشد، تایید آتشنشانی صادر میشود.
- پرداخت هزینهها: در آخرین مرحله باید هزینههای سازمان آتشنشانی را پرداخت کنید تا تایید آتشنشانی را دریافت کنید. این تاییدیه نشان میدهد که ساختمان در برابر آتشسوزی امن است و هیچ خطری جان و مال ساکنین را تهدید نمیکند.
در صورتی که اجرای سیستم اعلام و اطفاء حریق دچار مشکل باشد، قادر به دریافت این تاییدیه نیستید. برای مثال استفاده از کابل اعلام حریق غیراستاندارد میتواند باعث رد شدن درخواست شما شود.
:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0